Financieel

Uiteraard komen de projecten alleen tot stand als bedrijven, fondsen en particulieren donaties doen.

In 2019 realiseerden we een kippenboerderij voor het bijzondere gezin van mama Florence.

Iedereen die ik heb gesproken, is op de hoogte van de doelstelling van Make The Next Step: door inkomen genererende activiteiten te ontplooien, zorgen we dat de leefomstandigheden verbeteren en dat er ook voldoende geld is voor educatie en medicatie.
De mensen waar ik mee in gesprek ben geweest, heb ik eerder leren kennen en ik zag de juiste “ie’s” bij hen:
Allemaal hebben zij een visie, een missie en een passie.
Door de kennis van hen met mij te delen en andersom, ontstaan de mooiste ideeën.
Op dit moment is het niet mogelijk om naar Uganda te gaan, maar dat wil niet zeggen dat we niets doen: samen met twee betrokken leden van de Masaka Runners Club, verzorgen we voor een aantal leden en hun gezinnen, voedselpakketten bestaande uit bonen, rijst, maismeel en zeep. Dit wordt op een veilige manier aan de gezinnen uitgedeeld.

Het voortzetten van Make The Next Step kost tijd, energie, liefde en geld.
Energie, tijd en liefde zijn ruimschoots aanwezig en als je enthousiast bent geworden over Make The Next Step en haar missie en je wilt financieel bijdragen om de plannen en activiteiten van Make The Next Step voort te zetten of te realiseren, dan zijn donaties van harte welkom.

Door de ANBI status, zijn donaties fiscaal aantrekkelijk. Voor meer informatie over aftrek van donaties: www.belastingdienst.nl (zoekterm giften goede doelen)

Vermelding van naam of bedrijf op de website behoort zeker tot de mogelijkheden (zie kopje met dank aan onder het tabblad informatie)